Как можем да забраните информация за местоположението от снимки, направени с iPhone

Най-много потребители iPhoneКогато Настройка на устройството първата употреба, активиране и Местоположение Pentru Camera App. Това означава, че всеки път, когато правите фотография cu стандартното приложение Pentru КамераТя ще запише информация за местоположението Вашият (GPS EXIF ​​дата), Като дължина, нагоре si височина (Информация, че трети страни може да използвате, за да разберете точно местоположение където е направена снимката).

локализация-Информации

Ако не искате информация за местоположението бъде на разположение на снимките, които правите с iPhone доставят, следвайте инструкциите по-долу за да от им включване в тези снимки.

Как да деактивираме Местоположение Услуги за Camera App за iPhone?

  • отворен НастройкиСлед това изберете поверителност Меню

iPhone поверителност

  • да докоснете Местоположение УслугиТогава идентифицирани Камера на приложения, които използват listatea информация за местоположението
  • дърпам плъзгача правото Камера от дясно на ляво (това трябва да стане сив в зелено) за забраните включването на информация за местоположението в снимки направи съответната заявка

локализация-услуги

И готов. От сега нататък, със снимки Camera App от iPhone вече не се съдържа информация за това къде са били направени.

Забележка: Този урок е валиден само за стандартното приложение за iPhone камерата на устройството (не и за трети страни приложения, изтеглени от вашия App Store).

STEALTH ОБСТАНОВКА - Как да деактивираме локализация Информации от вашия iPhone снимки

Как можем да забраните информация за местоположението от снимки, направени с iPhone

За автора

хитрост

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните за коментарите ви.