НУЛИРАНЕ НА АДОБЕ ФОТОШОП КОМПЛЕКТИТЕ DEFAULT

Без съмнение е лидер, когато става въпрос за Графична обработка si Foto. За нов потребител започва да се открият Adobe Photoshop, Промени в програмата предпочитания и настройки е нормално. Както е нормално и вече не знаем каква е вероятността да се върнете настройките по подразбиране и предпочитания (тези в Setup) са получили след прилагането.

Добрата новина е, че и за двете по-стари версии на Adobe Photoshop (CS, CS2, CS2) и Adobe Photoshop CS 5.1 има възможност за нулиране на предпочитанията и настройките на приложението, връщане към default. Съществуващ към момента на инсталиране на приложението.

Как можем да нулираме Adobe Photoshop (валиден за версия Windows)

1. Имайте в пресата Ctrl+ Alt +Shift.

2. Като и трите ключа натиснат ние кликнете върху пряк пътИли икона Photoshop да отворете. За предпочитане е да ddeschidem прилагането на > Всички програми.

3. След като щракнем, за да отворим приложението, ще се появи диалогов прозорец с въпрос дали искаме да изтрием файла "Adobe Photoshop Settings".

Нулиране на Photoshop Settings

4. Щракнете върху "Да"за нулиране на настройките на.

Имайте предвид, че ако имате четкаСайтове, градиент, стилове и / или мерки заредени в прилагането, те няма да бъдат засегнати от това нулиране.

Методът изпитва cu Adobe Photoshop CS5.1 64-малко.

- Нулирайте предпочитанията на Adobe Photoshop & Settings.

НУЛИРАНЕ НА АДОБЕ ФОТОШОП КОМПЛЕКТИТЕ DEFAULT

За автора

Stealth LP

Основател и редактор Хитрост SettingsВ 2006 дата.
Опит с Linux операционни системи (особено CentOS), Mac OS X, Windows XP> Windows 10 и WordPress (CMS).

Оставете коментар