Как да изтриете данни, синхронизирани в Windows 8.1 Cloud

Със стартирането Windows 8, Microsoft въведе възможността система към синхронизирате лични настройки потребители (теми si фонове Pentru Началния екран, работен плот si Заключване на екрана, запазените пароли, езици Изберете любимите си система История de онлайн навигация si Любими сайтове или настройките за приложения) Между Компютри те използват от SkyDrive. Въпреки че този особеност е полезен за голямата част от времето, като например, когато потребителите притежават повече Компютри и искате да синхронизирате системните настройки между тях или не искат да губят тези настройки, след Reset PC, Има случаи, в които синхронизирате лични настройки може да бъде неудобство (например, когато ви трябва изчисти тях, но веднага след свързване към Microsoft АкаунтНастройките предварително синхронизирани облака се синхронизират с компютъра си отново).

За щастие, за тези случаи Microsoft настроите достъп на потребителя до уебсайт чрез които те могат да изтрива облачни системи за потребителски настройки.

Как да изтрия личните си настройки в облака в Windows 8.1?

Ако искате да и премахнете лични настройки на системата Вашата операционна Windows 8.1 от SkyDrive, Посетете следната страница:

http://skydrive.live.com/win8personalsettingsprivacy

Ще бъдете посрещнати от инструкциите на екрана за това, което трябва да направите, преди да изтриете лични данни в облака, и бутон Премахване ще изтрие тези данни.

изтриване-настройки-от-SkyDrive

Преди да натиснете бутона Премахване, Не забравяйте да забраните синхрон с SkyDrive всички компютри Windows 8 si Windows 8.1 са свързани с Вашата сметка Microsoft (По този начин, системните настройки няма да се синхронизират след заличаването на облака). За да деактивирате синхронизация, следвайте инструкциите по-долу (присъства на страницата, на която можете да изтриете вашите потребителски настройки в облака)

  • Отворете менюто Сексапил, Кликнете върху Настройки след това Промяна на настройките на компютъра
  • изберете SkyDrive, Кликнете върху Настройките за синхронизиранеТогава деактивирате опцията Синхронизиране на настройките на този компютър

8.1-прозорци-синхронизация-настройки-SkyDrive

  • повторете стъпки и други Компютри свързан към Microsoft

Ако На на един или повече компютри, свързани към Microsoft и Функцията за архивиране al Системни настройкиЩе бъде и да изтриете тези архиви посещение на тази страница (Device страницата с настройки):

https://skydrive.live.com/Options/DeviceBackups

Към изтриване архиви са създали, Щракнете върху бутона Изтрий се намира в съседство всеки гръб, описани на страницата.

изтриете-архивираните настройки

Забележка: Важи за Windows 8.

STEALTH ОБСТАНОВКА - Как да изтриете личните синхронизира от облака на Windows 8.1

Как да изтриете данни, синхронизирани в Windows 8.1 Cloud

За автора

хитрост

Оставете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните за коментарите ви.