Как можем да активираме отново диалоговия прозорец за потвърждение, когато изтрием нещо в Windows 8

Потребители Windows 8 наблюдава най-вероятно (ако не е вече знаем причината, поради която изчезна файлове който след това е бил в Recycle Bin), Вместо да Предишни системиВ новата Windows OS, Microsoft хора с увреждания съобщение за потвърждение Pentru изтриване на файлове. Ако преди диалоговия прозорец за потвърждение може да намери достатъчно потребители, да бъде малко дразнещо (особено, когато трябва да изтриете файлове в един ред) определено ще ми липсват, щом започнат да изтриете файлове по погрешка, без никаква профилактика.

изтриване-потвърждение-диалоговия

Как да активирате отново диалоговия прозорец за потвърждение за изтриване на файлове в Windows 8? Simple.

  • Кликнете с десния бутон върху иконата Recycle Bin от Desktop
  • изберете Имоти изведеното меню

рециклиране-бен-свойства

  • в отворения прозорец, проверете Покажи изтриете диалогов прозорец за потвърждение, И кликнете OK

дисплей-Delete-потвърждение-диалоговия

И готов. От сега нататък, всеки път, когато изпращате файл Recycle Bin (Умишлено или не) изтриване диалоговия прозорец за потвърждение ще се появи.

STEALTH ОБСТАНОВКА - Как да активирате отново диалоговия прозорец за потвърждение на изтриване в Windows 8

Как можем да активираме отново диалоговия прозорец за потвърждение, когато изтрием нещо в Windows 8

За автора

Хитрост

Страстен за всичко, което означава джаджа и IT, с удоволствие пиша на stealthsettings.com от 2006 и обичам да откривам нови неща за компютрите и macOS, Linux операционните системи, Windows, iOS и Android.

Оставете коментар