Как да деактивирам уведомления за някои разговори или като блокират определени контакти в Google+ Hangouts

След около две седмици Google заменя популярното приложение чат Google Talk (Говоря или Gtalk) С новия Google Hangouts, Последният за първи път въвеждането на едни и същи системи страница андроид si IOS Браузърът Chrome и сервиз GmailКато се използва същия интерфейс за разговори, проведени на компютър или мобилни устройства.

Google, Hangouts

С промяната чат приложение обаче, са се променили и настройки той (очевидно), един от потребителите недостатъците терените не са в състояние дори да променил статуса си като Невидим. И начина, по който човек може да бъде блокиран също се променя. Google Hangouts все още е допълнение към стария Говоря, Т.е. възможността на потребителите до Деактивиране на известията за някои разговори (Ако не искате да блокирате лицето, носенето на този разговор, но не искам това да ни притеснява в определени часове на деня).

Как да деактивирате нотификациите за конкретно лице или такива Hangouts човек блок Goolge?

За Gmail или Chrome (Да се ​​използва Google+ Hangouts в браузъра Chrome трябва да инсталирате Hangouts разширение de тук.)

  • отворите разговор с лицето, за което искате да Деактивиране на известията или искате да блок и кликнете върху Настройки на иконата намира в горния десен ъгъл на диалога

свърталище-настройки

  • За да изключите нотификациите, достатъчно е да махнете отметката Известия
  • за блокиране на лицето, щракнете върху бутона до Блок Лице

свърталище-settings2

  • Ако по-късно искате да отключите лицето, щракнете върху стрелката меню от Hangouts и изберете Блокирани хораСлед това кликнете върху Деблокирай правилния човек, който искате да отключите

Блокирани хора

За Android

  • отворен HangoutsСлед това отворете разговор с лицето, за което искате да Деактивиране на известията или искате да блок
  • натиснете Меню и кликнете Хората и опции

хора-възможности

  • За да изключите нотификациите, махнете Известия
  • за блокиране на лицето, моля натиснете Блок х (Когато x е името на човека, когото искате да блокирате)

хора-настройки

  • Ако по-късно искате да отключите контакт, отворени Hangouts да натиснете Меню и изберете Settings

Hangouts-настройки

  • да докоснете Блокирани хораСлед това натиснете бутона даде Деблокирай правилния човек, който искате да отключите

блокиран-people2

На добър час!

STEALTH ОБСТАНОВКА - Как да деактивираме уведомления за конкретни разговори или блок контакти в Google+ Hangouts

Как да деактивирам уведомления за някои разговори или като блокират определени контакти в Google+ Hangouts

За автора

Хитрост

Страстен за всичко, което означава джаджа и IT, с удоволствие пиша на stealthsettings.com от 2006 и обичам да откривам нови неща за компютрите и macOS, Linux операционните системи, Windows, iOS и Android.

Оставете коментар